NEMES CÉL

Az ácsi FUTÁCS rendezvény minden évben egy nemes cél segítésére hozza össze a sportolni vágyó, sportkedvelő közönséget és a profi sportolókat. Az idén a nevezési díjakból és az egyéb felajánlásokból befolyt teljes összeget Laura gyógyulására ajánljuk fel!

Az alábbiakban abból a Facebook bejegyzésből idézünk, amely a Laurát segítő csoportban is olvasható!

Laura életéért gyűjtünk

A múlt:

Laura 2006 óta Crohn beteg. /Ez a krónikus gyulladásos betegség az emésztőrendszert támadja meg, többnyire a vékonybél és vastagbél érintett, kiterjedhet a gyomorra is. A gyulladás a bél kilyukadásához, fekélyekhez, sipolyképződéshez, gyulladásos tályogokhoz vezethet./ Laura 2019 februárjában életet adott kislányának, Alíznak, azonban azóta az anyuka állapota folyamatosan rosszabb lett, a Crohn eluralkodott rajta olyannyira, hogy meg kellett műteni, majd a műtét utáni szepszis és sorozatos beavatkozások következtében az állapota drasztikusan leromlott. Magyarországon végül már kijelentették, nem tudják megmenteni az életét.
Laura nem adta fel a harcot, a család Vele együtt küzdött és hatalmas sikert értünk el azzal, hogy vélhetően a szakterületen a világ legjobb orvosai foglalkoztak velünk, melynek az lett az eredménye, hogy Laura kezelésének első fázisát jelenleg a Regensburgi Egyetem akadémiai oktató kórházában végzik.

A jelen:

Laura jelnleg Németországban van és már ennyi idő alatt sikereket értek el nála, a legjobb kezekben van. Sajnos a gyógyítása rendkívül költséges, melyet a család önerőből már nem bír biztosítani. A kórháznak mindig előleget kell fizetni, jelenleg a második havi ellátás előlegére gyűjtünk, mely minimum ~40 000 Euro lesz. A teljes gyógyuláshoz 300 000 Euro-ra és utókezelésekre van szükség.

Laura állapotáról részletesebben a Laura-Crohn oldalon tájékozódhattok.
https://www.facebook.com/HelpforLauraTaubitz/

Licites csoport:
https://www.facebook.com/groups/531700670962660/

Licit menete:
Sikeres licit esetén a vételárat minden esetben Laura és férje számlájára kérjük utalni. Kérjük, a postaköltséget a felajánló állja, egyéb esetben jelezzék az adott posztban. A bejegyzés tartalmazza az induló licit árát és az aukció végét, esetleg licitlépcsőt. Amennyiben a felajánló 1 napra ajánl fel licitet, úgy a bejegyzéstől számítva 24 óra a záró időpont. A nyertesnek 3 napja van igazolni a felajánlónak a befizetést, ha ez nem történik meg, akkor a soron következő legmagasabb licit a nyertes.
Kérünk mindenkit, kezelje a saját posztját/felajánlását a nyertes kihirdetéséig!